Overlegtafel ‘Kwaliteit in het Sociaal Domein’

Kwaliteitsinrichting en -borging is een belangrijke ontwikkeling binnen het sociale domein: de kwaliteit van zorg moet namelijk altijd hoog zijn. Alleen hoe geven we hier samen gedegen vorm en inhoud aan? Tijdens deze bijeenkomst sparren en debatteren we over de invulling van de kwaliteitsborging binnen uw organisatie. Bij deze overlegtafel staan overdracht van kennis en het uitwisselen van onderlinge ervaringen daarom centraal. Daarnaast delen wij met u onze ervaringen binnen het kwaliteitsspectrum. Het leren van elkaars ‘best practices’, brainstormen en discussiëren zorgt voor veel praktische bagage waar u de volgende dag direct mee aan de slag kunt!

Hoe garandeert u de kwaliteit van handelen binnen uw organisatie? Geen idee? Schrijf je in! Wel een idee? Deel het met ons! Let op: er is plek voor slechts 10 partijen, dus wees er snel bij! 

Voor wie?
Deze bijeenkomst is interessant voor organisaties die zich in het midden of aan de rand van het sociaal domein bevinden; denk aan zorgaanbieders die zich begeven in de domeinen jeugd, zorg en participatie. Concreet wordt deze overlegtafel gereserveerd voor iedere medewerker met vragen over het borgen van kwaliteit binnen de eigen organisatie en zorgketen. 

  • Datum wo 06-03-2019
  • Tijd 16:00 - 20.00 (inclusief soep en broodjes)
  • Locatie Oudlaan 4, Utrecht
  • Deelname

    deelname is kosteloos. Wanneer u zich minder dan 48 uur van tevoren afmeldt, brengen wij € 25,- in rekening.

Inschrijven voor deze bijeenkomst
Lees hier onze privacyverklaring