Maak kennis met Participe Advies

Participe Advies is een krachtenbundeling van zorg- en welzijnsorganisatie Participe en trainings- en adviesbureau CQT Zorg en Gezondheid. Participe brengt vooral de kennis van het Wmo werkveld in, waaraan CQT zijn ervaring in de zorg op het gebied van consultancy, training en interim-management toevoegt.
 

Verbindingspartner

Participe Advies legt de verbinding tussen beleid en uitvoering. De overheid heeft beleidskaders neergezet voor de transities in het sociaal domein. Maar hoe maak je deze kaders werkbaar in de praktijk? Wij maken de beleidstermen begrijpelijk en vertalen ze naar concrete acties. Niet in de bestuurskamer, maar op de werkvloer en in de buurt. Door onze passie en ons enthousiasme voor de vraagstukken in het sociaal domein kunnen wij gemeenten, zorg- en welzijnsinstellingen écht verder helpen.

Innovatiekracht

Participe heeft in de afgelopen jaren veel waardering geoogst als vernieuwer in het sociale domein, bijvoorbeeld op het gebied van de invoering en uitvoering van de Wmo, Het Gesprek, de Kanteling en de inzet van vrijwilligers. CQT Zorg & Gezondheid profileert zich als dé expertisepartner voor de zorg.

Wat beide organisaties in elkaar herkennen, is het geloof in innovatiekracht en de ambitie om toekomstbestendige oplossingen te creëren. Door die combinatie staat Participe Advies in de markt als een partner die vooroploopt op een redelijk onontgonnen terrein, gesterkt door een brede achtergrond en aantoonbare ervaring.

Netwerkorganisatie

Als netwerkorganisatie staan wij met beide benen in het sociale domein. Wij kennen veel gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties en andere maatschappelijke partners en werken ook veelvuldig met hen samen. Wij geven een pasklaar antwoord op vragen van deze tijd en bieden maatwerk als dat nodig is. Onze adviseurs en trainers hebben veel expertise in huis en dragen die met passie op u over. Samen met ons hoeft u de participatiemaatschappij niet af te wachten, maar kunt u haar naar eigen inzicht vormgeven.

Bekijk hier ons team >>